მწვანე პროდუქტები იმუნიტეტს გაგვიძლიერებს - მკურნალი.გე

ენციკლოპედიაგამომთვლელებიფიტნესიმერკის ცნობარიმთავარიკლინიკებიექიმებიჟურნალი მკურნალისიახლეებიქალიმამაკაციპედიატრიასტომატოლოგიაფიტოთერაპიაალერგოლოგიადიეტოლოგიანარკოლოგიაკანი, კუნთები, ძვლებიქირურგიაფსიქონევროლოგიაონკოლოგიაკოსმეტოლოგიადაავადებები, მკურნალობაპროფილაქტიკაექიმები ხუმრობენსხვადასხვაორსულობარჩევებიგინეკოლოგიაუროლოგიაანდროლოგიარჩევებიბავშვის კვებაფიზიკური განვითარებაბავშვთა ინფექციებიბავშვის აღზრდამკურნალობასამკურნალო წერილებიხალხური საშუალებებისამკურნალო მცენარეებიდერმატოლოგიარევმატოლოგიაორთოპედიატრავმატოლოგიაზოგადი ქირურგიაესთეტიკური ქირურგიაფსიქოლოგიანევროლოგიაფსიქიატრიაყელი, ყური, ცხვირითვალიკარდიოლოგიაკარდიოქირურგიაანგიოლოგიაჰემატოლოგიანეფროლოგიასექსოლოგიაპულმონოლოგიაფტიზიატრიაჰეპატოლოგიაგასტროენტეროლოგიაპროქტოლოგიაინფექციურინივთიერებათა ცვლაფიტნესი და სპორტიმასაჟიკურორტოლოგიასხეულის ჰიგიენაფარმაკოლოგიამედიცინის ისტორიაგენეტიკავეტერინარიამცენარეთა მოვლადიასახლისის კუთხემედიცინა და რელიგიარჩევებიეკოლოგიასოციალურიპარაზიტოლოგიაპლასტიკური ქირურგიარჩევები მშობლებსსინდრომიენდოკრინოლოგიასამედიცინო ტესტიტოქსიკოლოგიამკურნალობის მეთოდებიბავშვის ფსიქოლოგიაანესთეზიოლოგიაპირველი დახმარებადიაგნოსტიკაბალნეოლოგიააღდგენითი თერაპიასამედიცინო ენციკლოპედიასანდო რჩევები

მწვანე პროდუქტები იმუნიტეტს გაგვიძლიერებს

ასეთი პროდუქტების უმრავლესობა მწვანე შეფერილობისაა. ვიტამინების ნაკლებობის აღმოსაფხვრელად, რაციონში უნდა ჩავრთოთ ისპანახი. მისი გამოყენება შესაძლებელია სმუზის სახით ან სალათებში.

ბროკოლი ითვლება სუპერპროდუქტად მასში სხვადასხვა საკვები ნივთიერების შემცველობის გამო. ხოლო კივი აღიარებულია C, E, K ვიტამინებისა და ანტიოქსიდანტების წყაროდ. გარდა აღნიშნული პროდუქტებისა, ყოველდღიურ რაციონში უნდა შედიოდეს კენკრა და თხილეული (ნუში, ნიგოზი, თხილი).

ჩატარებული კვლევების თანახმად, იმუნიტეტის გასაძლიერებლად იდეალური პროდუქტია ავოკადო. ავოკადო შეიცავს ვიტამინს D, პოლიუჯერ ცხიმოვან მჟავებს და Е ვიტამინს. რადგანაც D და E ვიტამინები მიეკუთვნებიან ცხიმში ხსნად ვიტამინებს, ავოკადოში არსებული ცხიმების საშუალებით ისინი სწრაფად და სწორად აითვისება ორგანიზმის მიერ.

პოლიუჯერი ცხიმოვანი მჟავები აძლიერებენ იმუნურ, გულ-სისხლძარღვთა სისტემას, მონაწილეობენ ჰორმონულ პროცესებში.