რუბრიკები

    სამკურნალო წერილები

    სახსრების დაავადებას ფიჭვის წიწვების საფენი უხდება
    სახსრების დაავადებას ფიჭვის წიწვების საფენი უხდება
    ასაკში, წონის მატებასთან ერთად, სახსრების პრობლემებიც დამეწყო.
    სრულად

    სამკურნალო წერილები

    გემრიელი წნევის წამალი - დაგჭირდებათ ჭარხალი, თაფლი და შტოში
    გემრიელი წნევის წამალი - დაგჭირდებათ ჭარხალი, თაფლი და შტოში
    ძალიან მინდა, თქვენს მკითხველებს ვასწავლო ჩემი საყვარელი წამლის რეცეპტი,
    სრულად

    სამკურნალო წერილები

    კამა კლიმაქსის დროს კარგი საშუალებაა
    კამა კლიმაქსის დროს კარგი საშუალებაა
    კამის წყალი ხელს უწყობს მენოპაუზის უარყოფითი სიმპტომების მოხსნას, ალების რაოდენობის შემცირებას და ძილის ნორმალიზებას.
    სრულად

    როგორ მოვამზადოთ წიწიბურა, მაქსიმალურად სასარგებლო რომ იყოს - მკურნალი.გე

    ენციკლოპედიაგამომთვლელებიფიტნესიმერკის ცნობარიმთავარიკლინიკებიექიმებიჟურნალი მკურნალისიახლეებიქალიმამაკაციპედიატრიასტომატოლოგიაფიტოთერაპიაალერგოლოგიადიეტოლოგიანარკოლოგიაკანი, კუნთები, ძვლებიქირურგიაფსიქონევროლოგიაონკოლოგიაკოსმეტოლოგიადაავადებები, მკურნალობაპროფილაქტიკაექიმები ხუმრობენსხვადასხვაორსულობარჩევებიგინეკოლოგიაუროლოგიაანდროლოგიარჩევებიბავშვის კვებაფიზიკური განვითარებაბავშვთა ინფექციებიბავშვის აღზრდამკურნალობასამკურნალო წერილებიხალხური საშუალებებისამკურნალო მცენარეებიდერმატოლოგიარევმატოლოგიაორთოპედიატრავმატოლოგიაზოგადი ქირურგიაესთეტიკური ქირურგიაფსიქოლოგიანევროლოგიაფსიქიატრიაყელი, ყური, ცხვირითვალიკარდიოლოგიაკარდიოქირურგიაანგიოლოგიაჰემატოლოგიანეფროლოგიასექსოლოგიაპულმონოლოგიაფტიზიატრიაჰეპატოლოგიაგასტროენტეროლოგიაპროქტოლოგიაინფექციურინივთიერებათა ცვლაფიტნესი და სპორტიმასაჟიკურორტოლოგიასხეულის ჰიგიენაფარმაკოლოგიამედიცინის ისტორიაგენეტიკავეტერინარიამცენარეთა მოვლადიასახლისის კუთხემედიცინა და რელიგიარჩევებიეკოლოგიასოციალურიპარაზიტოლოგიაპლასტიკური ქირურგიარჩევები მშობლებსსინდრომიენდოკრინოლოგიასამედიცინო ტესტიტოქსიკოლოგიამკურნალობის მეთოდებიბავშვის ფსიქოლოგიაანესთეზიოლოგიაპირველი დახმარებადიაგნოსტიკაბალნეოლოგიააღდგენითი თერაპიასამედიცინო ენციკლოპედიასანდო რჩევები

    როგორ მოვამზადოთ წიწიბურა, მაქსიმალურად სასარგებლო რომ იყოს

    ისე, რომ არ დაიკარგოს ბურღულეულის სასარგებლო თვისებები. ამასთან, ხარშვის დროს წიწიბურას მარცვლები შეიძლება ერთმანეთს მიეკროს.

    წიწიბურა თავდაპირველად უნდა დავყაროთ მშრალ ტაფაზე და მოვხალოთ მანამდე, ვიდრე წიწიბურას სასიამოვნო სუნი არ დატრიალდება. ამის შემდეგ წიწიბურას ვყრით ქვაბში და ვხარშავთ დაბალ ცეცხლზე. როდესაც წყალი სრულად ამოშრება, შეგვიძლია დავამატოთ ნაღების კარაქი, რადგანაც დიეტოლოგების განმარტებით, ძალიან სასარგებლოა წიწიბურას ცხოველურ ცხიმებთან ერთობლივად მიღება.

    წყლის ამოშრობის შემდეგ, წიწიბურიანი ქვაბი უნდა გავახვიოთ პირსახოცში და მოვათავსოთ ბალიშის ქვეშ 2 საათის განმავლობაში.

    აღსანიშნავია, რომ წიწიბურა მდიდარია რკინით. მასში შეიძლება დავამატოთ პაპრიკა და პომიდორი და მივაყოლოთ ფორთოხლის წვენი. ამგვარად მიღებისას რკინა უფრო აქტიურად აითვისება ორგანიზმის მიერ.