Online Mkurnali

რუბრიკები

    სამკურნალო წერილები

    კალანხოე ვარიკოზული ვენების სამკურნალო ეფექტური საშუალებაა
    კალანხოე ვარიკოზული ვენების სამკურნალო ეფექტური საშუალებაა
    რამდენიმე წელია ვენების ვარიკოზული გაგანიერება მაქვს. ქვედა კიდურებში სიმძიმის შეგრძნება და შესიება მაწუხებს.
    სრულად

    სამკურნალო წერილები

    ყაბზობას ასე ვშველი
    ყაბზობას ასე ვშველი
    ცხოვრების არასწორი წესით, რომელიც ძირითადად მჯდომარე სამსახურსა და მშრალი კვების ნირს მოიცავს, ისე დავიავადე ნაწლავები, რომ
    სრულად

    სამკურნალო წერილები

    კუჭის ტკივილს მრავალძარღვა ამარცხებს
    კუჭის ტკივილს მრავალძარღვა ამარცხებს
    კუჭისა და თორმეტგოჯა ნაწლავის დაქვეითებული მჟავიანობის, წყლულოვანი დაავადების თანმდევი ტკივილისას გთავაზობთ:
    სრულად

    როგორ მოვამზადოთ წიწიბურა, მაქსიმალურად სასარგებლო რომ იყოს - მკურნალი.გე

    ენციკლოპედიაგამომთვლელებიფიტნესიმერკის ცნობარიმთავარიკლინიკებიექიმებიჟურნალი მკურნალისიახლეებიქალიმამაკაციპედიატრიასტომატოლოგიაფიტოთერაპიაალერგოლოგიადიეტოლოგიანარკოლოგიაკანი, კუნთები, ძვლებიქირურგიაფსიქონევროლოგიაონკოლოგიაკოსმეტოლოგიადაავადებები, მკურნალობაპროფილაქტიკაექიმები ხუმრობენსხვადასხვაორსულობარჩევებიგინეკოლოგიაუროლოგიაანდროლოგიარჩევებიბავშვის კვებაფიზიკური განვითარებაბავშვთა ინფექციებიბავშვის აღზრდამკურნალობასამკურნალო წერილებიხალხური საშუალებებისამკურნალო მცენარეებიდერმატოლოგიარევმატოლოგიაორთოპედიატრავმატოლოგიაზოგადი ქირურგიაესთეტიკური ქირურგიაფსიქოლოგიანევროლოგიაფსიქიატრიაყელი, ყური, ცხვირითვალიკარდიოლოგიაკარდიოქირურგიაანგიოლოგიაჰემატოლოგიანეფროლოგიასექსოლოგიაპულმონოლოგიაფტიზიატრიაჰეპატოლოგიაგასტროენტეროლოგიაპროქტოლოგიაინფექციურინივთიერებათა ცვლაფიტნესი და სპორტიმასაჟიკურორტოლოგიასხეულის ჰიგიენაფარმაკოლოგიამედიცინის ისტორიაგენეტიკავეტერინარიამცენარეთა მოვლადიასახლისის კუთხემედიცინა და რელიგიარჩევებიეკოლოგიასოციალურიპარაზიტოლოგიაპლასტიკური ქირურგიარჩევები მშობლებსსინდრომიენდოკრინოლოგიასამედიცინო ტესტიტოქსიკოლოგიამკურნალობის მეთოდებიბავშვის ფსიქოლოგიაანესთეზიოლოგიაპირველი დახმარებადიაგნოსტიკაბალნეოლოგიააღდგენითი თერაპიასამედიცინო ენციკლოპედიასანდო რჩევები

    როგორ მოვამზადოთ წიწიბურა, მაქსიმალურად სასარგებლო რომ იყოს

    ისე, რომ არ დაიკარგოს ბურღულეულის სასარგებლო თვისებები. ამასთან, ხარშვის დროს წიწიბურას მარცვლები შეიძლება ერთმანეთს მიეკროს.

    წიწიბურა თავდაპირველად უნდა დავყაროთ მშრალ ტაფაზე და მოვხალოთ მანამდე, ვიდრე წიწიბურას სასიამოვნო სუნი არ დატრიალდება. ამის შემდეგ წიწიბურას ვყრით ქვაბში და ვხარშავთ დაბალ ცეცხლზე. როდესაც წყალი სრულად ამოშრება, შეგვიძლია დავამატოთ ნაღების კარაქი, რადგანაც დიეტოლოგების განმარტებით, ძალიან სასარგებლოა წიწიბურას ცხოველურ ცხიმებთან ერთობლივად მიღება.

    წყლის ამოშრობის შემდეგ, წიწიბურიანი ქვაბი უნდა გავახვიოთ პირსახოცში და მოვათავსოთ ბალიშის ქვეშ 2 საათის განმავლობაში.

    აღსანიშნავია, რომ წიწიბურა მდიდარია რკინით. მასში შეიძლება დავამატოთ პაპრიკა და პომიდორი და მივაყოლოთ ფორთოხლის წვენი. ამგვარად მიღებისას რკინა უფრო აქტიურად აითვისება ორგანიზმის მიერ.