ქათმის რომელი ნაწილებია ყველაზე საფრთხილო საკვებად - მკურნალი.გე

ენციკლოპედიაგამომთვლელებიფიტნესიმერკის ცნობარიმთავარიკლინიკებიექიმებიჟურნალი მკურნალისიახლეებიქალიმამაკაციპედიატრიასტომატოლოგიაფიტოთერაპიაალერგოლოგიადიეტოლოგიანარკოლოგიაკანი, კუნთები, ძვლებიქირურგიაფსიქონევროლოგიაონკოლოგიაკოსმეტოლოგიადაავადებები, მკურნალობაპროფილაქტიკაექიმები ხუმრობენსხვადასხვაორსულობარჩევებიგინეკოლოგიაუროლოგიაანდროლოგიარჩევებიბავშვის კვებაფიზიკური განვითარებაბავშვთა ინფექციებიბავშვის აღზრდამკურნალობასამკურნალო წერილებიხალხური საშუალებებისამკურნალო მცენარეებიდერმატოლოგიარევმატოლოგიაორთოპედიატრავმატოლოგიაზოგადი ქირურგიაესთეტიკური ქირურგიაფსიქოლოგიანევროლოგიაფსიქიატრიაყელი, ყური, ცხვირითვალიკარდიოლოგიაკარდიოქირურგიაანგიოლოგიაჰემატოლოგიანეფროლოგიასექსოლოგიაპულმონოლოგიაფტიზიატრიაჰეპატოლოგიაგასტროენტეროლოგიაპროქტოლოგიაინფექციურინივთიერებათა ცვლაფიტნესი და სპორტიმასაჟიკურორტოლოგიასხეულის ჰიგიენაფარმაკოლოგიამედიცინის ისტორიაგენეტიკავეტერინარიამცენარეთა მოვლადიასახლისის კუთხემედიცინა და რელიგიარჩევებიეკოლოგიასოციალურიპარაზიტოლოგიაპლასტიკური ქირურგიარჩევები მშობლებსსინდრომიენდოკრინოლოგიასამედიცინო ტესტიტოქსიკოლოგიამკურნალობის მეთოდებიბავშვის ფსიქოლოგიაანესთეზიოლოგიაპირველი დახმარებადიაგნოსტიკაბალნეოლოგიააღდგენითი თერაპიასამედიცინო ენციკლოპედიასანდო რჩევები

ქათმის რომელი ნაწილებია ყველაზე საფრთხილო საკვებად

თუ ქათამში ხვდება რაიმე პარაზიტი ან მას ქიმიკატებით კვებავენ, პირველ რიგში ზიანდება შინაგანი ორგანოები და ის საკვებად ყველაზე საშიშია.

ყველაზე უსაფრთხო ქათმის მკერდის ნაწილია, მაგრამ მასაც სიფრთხილით უნდა მივუდგეთ და თერმულად კარგად დავამუშავოთ.

ქათმის ხარშვისას, პირველად, როდესაც წყალი წამოდუღდება, ბულიონი უნდა გადავღვაროთ და შემდეგ საკმაოდ დიდ ხანს უნდა ვხარშოთ, რათა საკვებად მაქსიმალურად უსაფრთხო იყოს.

მიუხედავად ქათმის ხორცის მომზადების წესისა, უსაფრთხოებისათვის მნიშვნელოვანია, რომ წინასწარ წამოვადუღოთ ხორცი, რათა თავი დავიცვათ პარაზიტებისა და ქიმიკატებისაგან.