პროდუქტები, რომლებიც კანს ახალგაზრდობას უნარჩუნებს - მკურნალი.გე

ენციკლოპედიაგამომთვლელებიფიტნესიმერკის ცნობარიმთავარიკლინიკებიექიმებიჟურნალი მკურნალისიახლეებიქალიმამაკაციპედიატრიასტომატოლოგიაფიტოთერაპიაალერგოლოგიადიეტოლოგიანარკოლოგიაკანი, კუნთები, ძვლებიქირურგიაფსიქონევროლოგიაონკოლოგიაკოსმეტოლოგიადაავადებები, მკურნალობაპროფილაქტიკაექიმები ხუმრობენსხვადასხვაორსულობარჩევებიგინეკოლოგიაუროლოგიაანდროლოგიარჩევებიბავშვის კვებაფიზიკური განვითარებაბავშვთა ინფექციებიბავშვის აღზრდამკურნალობასამკურნალო წერილებიხალხური საშუალებებისამკურნალო მცენარეებიდერმატოლოგიარევმატოლოგიაორთოპედიატრავმატოლოგიაზოგადი ქირურგიაესთეტიკური ქირურგიაფსიქოლოგიანევროლოგიაფსიქიატრიაყელი, ყური, ცხვირითვალიკარდიოლოგიაკარდიოქირურგიაანგიოლოგიაჰემატოლოგიანეფროლოგიასექსოლოგიაპულმონოლოგიაფტიზიატრიაჰეპატოლოგიაგასტროენტეროლოგიაპროქტოლოგიაინფექციურინივთიერებათა ცვლაფიტნესი და სპორტიმასაჟიკურორტოლოგიასხეულის ჰიგიენაფარმაკოლოგიამედიცინის ისტორიაგენეტიკავეტერინარიამცენარეთა მოვლადიასახლისის კუთხემედიცინა და რელიგიარჩევებიეკოლოგიასოციალურიპარაზიტოლოგიაპლასტიკური ქირურგიარჩევები მშობლებსსინდრომიენდოკრინოლოგიასამედიცინო ტესტიტოქსიკოლოგიამკურნალობის მეთოდებიბავშვის ფსიქოლოგიაანესთეზიოლოგიაპირველი დახმარებადიაგნოსტიკაბალნეოლოგიააღდგენითი თერაპიასამედიცინო ენციკლოპედიასანდო რჩევები

პროდუქტები, რომლებიც კანს ახალგაზრდობას უნარჩუნებს

რეალური საშუალება დაბალანსებული კვებაა, რაც გულისხმობს რკინით მდიდარი საკვების, კერძოდ წითელი ხორცის მიღების შეზღუდვას.

განსაკუთრებული ყურადღება უნდა დაეთომოს ანტიოქსიდანტებით, კოლაგენითა და მინერალებით მდიდარ საკვებს. აღნიშნულ ინგრედიენტებს გააჩნია ანთების საწინააღმდეგო თვისებები და ხელს უწყობს ორგანიზმში მნიშვნელოვანი პროცესების დროულ აღდგენას. ამაზე კი მნიშვნელოვნადაა დამოკიდებული კანის მდგომარეობა.

ხილისა და ბოსტნეული ყოველდღიური მოხმარება ორგანიზმს ეხმარება ანთებით პროცესებთან გამკლავებაში და იცავს უჯრედებს დაბერებისაგან.

ორგანიზმის დაბერების პროცესს აფერხებს დაბალცილოვანი დიეტა. რაციონში ინდა იყოს მაღალი ხარისხის ცხიმები (ნიგოზი, თხილი). საკვები დიდი რაოდენობით უნდა შეიცავდეს უჯრედისს.