გადავიდეთ მენიუზე. ნუ შეგეშინდებათ, თუ დასაწყისში ბევრს შეჭამთ. დროის გასვლის შემდეგ ორგანიზმი გადაეწყობა და ულუფასაც შეამცირებთ.
უნდა მიირთვათ:
1. ხორცი, თევზი, ფრინველის ხორცი, ზღვის პროდუქტები.
2. კვერცხი.
4. სოსისი და ძეხვი - უმაღლესი ხარისხის, რომელიც სახამებლით არაა გაჯერებული.
5. ნაღები 30-40 ცხიმიანობის.
6. არაჟანი - ყველაზე ცხიმიანი.
7. ყველაზე ცხიმიანი ხაჭო.
8. მაგარი ყველი (ცხიმიანი), რბილი ფრანგული და იტალიური - გორგონზოლა, ბრი, კამამბერი, მოცარელა.
9. ყველანაირი ცხიმიანი,
10. ავოკადო.
11. ბოსტნეული, რომელიც მიწის ზემოთ იზრდება: პომიდორი, კიტრი, წიწაკა, კომბოსტო, ბროკოლი, ყაბაყი, ბადრიჯანი, ისპანახი, ლობიო, სალათის ფურცელი და მწვანილი.
12. ზეთისხილი.
13. თალგამი.
14. ლიმინი და ლაიმი.
15. სოკო.
16. ტოფუ.
17. კარაქი.
18. ზეთი. განსაკუთრებით, ომეგა 6-ით მდიდარი: ქოქოსის, სელის, ზეითუნის.
19. თესლები: ჩია, სელი, ქუნჯუთი.
20. გაზიანი და უგაზო წყალი, ჩაი და ყავა, ყველაფერი უშაქროდ და ნაღებით.
რა უნდა მიიღოთ შემცირებული
1. კენკრა, უმჯობესია მჟავე.
2. თხილი.
3. გოგრა.
4. ნატურალური შაქრის შემცველები: სტევია.
5. მშრალი ღვინო.
6. არაყი, ვისკი, ჯინი, კონიაკი, რომი, ტეკილა.
რისი ჭამა გეკრძალებათ