დიეტა, რომელიც წვავს ცხიმებს და სისხლში შაქრის დონეს აქვეითებს - მკურნალი.გე

ენციკლოპედიაგამომთვლელებიფიტნესიმერკის ცნობარიმთავარიკლინიკებიექიმებიჟურნალი მკურნალისიახლეებიქალიმამაკაციპედიატრიასტომატოლოგიაფიტოთერაპიაალერგოლოგიადიეტოლოგიანარკოლოგიაკანი, კუნთები, ძვლებიქირურგიაფსიქონევროლოგიაონკოლოგიაკოსმეტოლოგიადაავადებები, მკურნალობაპროფილაქტიკაექიმები ხუმრობენსხვადასხვაორსულობარჩევებიგინეკოლოგიაუროლოგიაანდროლოგიარჩევებიბავშვის კვებაფიზიკური განვითარებაბავშვთა ინფექციებიბავშვის აღზრდამკურნალობასამკურნალო წერილებიხალხური საშუალებებისამკურნალო მცენარეებიდერმატოლოგიარევმატოლოგიაორთოპედიატრავმატოლოგიაზოგადი ქირურგიაესთეტიკური ქირურგიაფსიქოლოგიანევროლოგიაფსიქიატრიაყელი, ყური, ცხვირითვალიკარდიოლოგიაკარდიოქირურგიაანგიოლოგიაჰემატოლოგიანეფროლოგიასექსოლოგიაპულმონოლოგიაფტიზიატრიაჰეპატოლოგიაგასტროენტეროლოგიაპროქტოლოგიაინფექციურინივთიერებათა ცვლაფიტნესი და სპორტიმასაჟიკურორტოლოგიასხეულის ჰიგიენაფარმაკოლოგიამედიცინის ისტორიაგენეტიკავეტერინარიამცენარეთა მოვლადიასახლისის კუთხემედიცინა და რელიგიარჩევებიეკოლოგიასოციალურიპარაზიტოლოგიაპლასტიკური ქირურგიარჩევები მშობლებსსინდრომიენდოკრინოლოგიასამედიცინო ტესტიტოქსიკოლოგიამკურნალობის მეთოდებიბავშვის ფსიქოლოგიაანესთეზიოლოგიაპირველი დახმარებადიაგნოსტიკაბალნეოლოგიააღდგენითი თერაპიასამედიცინო ენციკლოპედიასანდო რჩევები

დიეტა, რომელიც წვავს ცხიმებს და სისხლში შაქრის დონეს აქვეითებს

Low Carb High Fat - ნიშნავს "ნაკლები ნახშირწყლები და ბევრი ცხიმი". უნდა მიირთვათ ცხიმით მდიდარი საკვები ცილა და უჯრედისი და ნაკლები შაქარი, სახამებელი. დიეტა შვედეთში შემუშავდა და შემდეგ მთელ მსოფლიოში გავრცელდა. მთავარია, რომ მშიერი არ ხართ. შაქრის დონე სისხლში კი სტაბილურდება.

გადავიდეთ მენიუზე. ნუ შეგეშინდებათ, თუ დასაწყისში ბევრს შეჭამთ. დროის გასვლის შემდეგ ორგანიზმი გადაეწყობა და ულუფასაც შეამცირებთ.

უნდა მიირთვათ:

1. ხორცი, თევზი, ფრინველის ხორცი, ზღვის პროდუქტები.

2. კვერცხი.

3. ბეკონი, შაშხი, ხამონი, "სალა".

4. სოსისი და ძეხვი - უმაღლესი ხარისხის, რომელიც სახამებლით არაა გაჯერებული.

5. ნაღები 30-40 ცხიმიანობის.

6. არაჟანი - ყველაზე ცხიმიანი.

7. ყველაზე ცხიმიანი ხაჭო.

8. მაგარი ყველი (ცხიმიანი), რბილი ფრანგული და იტალიური - გორგონზოლა, ბრი, კამამბერი, მოცარელა.

9. ყველანაირი ცხიმიანი, მაგრამ უშაქრო სოუსი.

10. ავოკადო.

11. ბოსტნეული, რომელიც მიწის ზემოთ იზრდება: პომიდორი, კიტრი, წიწაკა, კომბოსტო, ბროკოლი, ყაბაყი, ბადრიჯანი, ისპანახი, ლობიო, სალათის ფურცელი და მწვანილი.

12. ზეთისხილი.

13. თალგამი.

14. ლიმინი და ლაიმი.

15. სოკო.

16. ტოფუ.

17. კარაქი.

18. ზეთი. განსაკუთრებით, ომეგა 6-ით მდიდარი: ქოქოსის, სელის, ზეითუნის.

19. თესლები: ჩია, სელი, ქუნჯუთი.

20. გაზიანი და უგაზო წყალი, ჩაი და ყავა, ყველაფერი უშაქროდ და ნაღებით.

რა უნდა მიიღოთ შემცირებული

1. კენკრა, უმჯობესია მჟავე.

2. თხილი.

3. გოგრა.

4. ნატურალური შაქრის შემცველები: სტევია.

5. მშრალი ღვინო.

6. არაყი, ვისკი, ჯინი, კონიაკი, რომი, ტეკილა.

რისი ჭამა გეკრძალებათ