ალერგოლოგია - მკურნალი.გე

რუბრიკები

ოჯახის მკურნალის ანონსი

ნოემბერი 2020

ალერგოლოგია

ზოგიერთ საკვებ პროდუქტს ალერგიული ან ფსევდოალერგიული რეაქციის გამოწვევა შეუძლია. მათ რიგებს მიეკუთვნება ციტრუსები, ყურძენი, მარწყვი, პომიდორი, თხილეული, მჟავე კომბოსტო, ძეხვი, მაიონეზი და სხვა. მათ ბოროტად მოხმარებას არაალერგიულებშიც კი შეუძლია გარკვეული უარყოფითი ცვლილებების გამოწვევა. ალერგიის შემთხვევაში, „დამნაშავე“ პროდუქტების კვების რაციონიდან მთლიანად ამოღება რთულია. ეს იმას ნიშნავს, რომ ორგანიზმს მისი ცხოველმოქმედებისთვის აუცილებელი ნივთიერების მიწოდება შევუწყვიტოთ. საბედნიეროდ, შესაძლებელია პროდუქტ-ალერგენების უვნებელი, მაგრამ მსგავსი თვისებების პროდუქტებით ჩანაცვლება.
ნაჩვენებია მე-8 გვერ 16 - დან
დიეტოლოგია
ნიგოზი გულისთვის განსაკუთრებულად სასარგებლო პროდუქტადაა აღიარებული.
ღვიძლი ის ორგანოა, რომელიც მრავალ, მნიშვნელოვან ფუნქციას ასრულებს. ამიტომ მის დასაცავად ყველაფერი უნდა გავაკეთოთ.
შაქარი და ცხიმები წარმოადგენს ძირითად საწვავს, რომელიც კვებავს სხეულის თითოეულ უჯრედს.
როგორც ოქსფორდის უნივერსიტეტის კვლევამ აჩვენა, თაფლი, ტრადიციულ პრეპარატებზე
პირველი კლასი და სასკოლო ადაპტაცია - სასკოლო ადაპტაციის გასავლელად მშობლებს რჩევებს აძლევს
ადამიანის ხერხემალს ყოველდღიურად დიდი დატვირთვა ადგება, შესაბამისად,
+
გახდი რეკომენდებული ექიმი
თუ გსურთ ერთის გარდა რამოდენიმე კლინიკის მითითება დააწექით ღილაკს.
მკურნალის რედაქცია დაგიკავშირდებათ ტექნიკური დეტალების შესათანხმებლად
+
გახდი რეკომენდებული კლინიკა
თუ გსურთ ერთის გარდა რამოდენიმე კლინიკის მითითება დააწექით ღილაკს.
მკურნალის რედაქცია დაგიკავშირდებათ ტექნიკური დეტალების შესათანხმებლად
+
შეტყობინება წარმატებით გაიგზავნა !
მკურნალის რედაქცია დაგიკავშირდებათ ტექნიკური დეტალების შესათანხმებლად