ალერგოლოგია - მკურნალი.გე
რუბრიკები
ოჯახის მკურნალის ანონსი
დეკემბერი 2018
კითხვა-პასუხი
ალერგოლოგია
ზოგიერთ საკვებ პროდუქტს ალერგიული ან ფსევდოალერგიული რეაქციის გამოწვევა შეუძლია. მათ რიგებს მიეკუთვნება ციტრუსები, ყურძენი, მარწყვი, პომიდორი, თხილეული, მჟავე კომბოსტო, ძეხვი, მაიონეზი და სხვა. მათ ბოროტად მოხმარებას არაალერგიულებშიც კი შეუძლია გარკვეული უარყოფითი ცვლილებების გამოწვევა. ალერგიის შემთხვევაში, „დამნაშავე“ პროდუქტების კვების რაციონიდან მთლიანად ამოღება რთულია. ეს იმას ნიშნავს, რომ ორგანიზმს მისი ცხოველმოქმედებისთვის აუცილებელი ნივთიერების მიწოდება შევუწყვიტოთ. საბედნიეროდ, შესაძლებელია პროდუქტ-ალერგენების უვნებელი, მაგრამ მსგავსი თვისებების პროდუქტებით ჩანაცვლება.
ნაჩვენებია მე-5 გვერ 13 - დან
24 ივლისი 2018
დიდი ხანია ცნობილია, რომ ფეხშიშველი სიარული ბრტყელტერფიანობის, ტერფის კუნთების ატროფიის და
13 ივნისი 2017
შფოთვის შეტევა, უეცარი გამოვლინების გამო, „მკურნალობას“ ძნელად ექვემდებარება. ამ დროს ადამიანი კარგავს საკუთარ სხეულზე
მარიხუანას მომხმარებლები ინსულტისა და გულის უკმარისობის განვითარების მომატებული რისკის ქვეშ
აბუსალათინის ზეთი საფაღარათო საშუალებებს მიეკუთვნება. საფაღარათო ეფექტი, როგორც წესი, ვითარდება
თუ ერთ ჩაის კოვზ თაფლს ერთ ჭიქა ოთახის ტემპერატურის ნადგომ წყალში გახსნით და უზმოზე რეგულარულად დალევთ,