რამდენად ეფექტურია ქიშმიშის, გარგრის ჩირის, ნიგვზისა და თაფლის ნარევი, რომელიც ჰემოგლობინის დონეს ზრდის
რამდენად სასარგებლოა და აუცილებელია ისინი ადამიანის ორგანიზმისთვის და მართლა სწევს თუ არა სისხლში ჰემოგლობინის დონეს გარგრის, ქიშმიშის, თაფლისა და ნიგვზის ნარევი, ამას ექიმი-ჰემატოლოგისგან მოვისმენთ.
ასევე მოისმენთ ისრაელის სამედიცინო უნივერსიტეტის პროფესორის რჩევას, ვისთვის და რა რაოდენობითაა რეკომენდებული ფინიკის მირთმევა და რომელი დაავადებების პრევენციას ახდენს ის. დღეიდან გეცოდინებათ, როგორ უნდა გაარჩიოთ ერთმანეთისგან ბუნებრივ პირობებში გამომშრალი ხილი გოგირდის ანჰიდრიდის გამოყენებით დაჩირებულისგან; რა უნდა მოიმოქმედოთ მაშინ, როცა უკვე ნაყიდი და სახლში მოტანილი ჩირი გოგირდის დიოქსიდის გამოყენებით გამომშრალი აღმოჩნდება.